Gepimpte laptop met beats

0
261

Verder zien we rechts onder het toetsenbord een vingerafdruklezer. De voorzijde biedt plaats aan twee roostertjes voor de luidsprekers. De notebook voelt dankzij de aluminium afwerking zeer stevig aan. Hij weegt +- 3.10 kg wat redelijk normaal is voor een 17” notebook.

Aansluitingen
In de rechterzijkant zien we een aanhechtpunt voor een Kensington-slot, de voedingaansluiting met statuslampje en het optisch station. Verder zijn hier twee usb 2.0-poorten opgenomen en twee statuslampjes. De lampjes geven de status weer van de ingebouwde harde schijf en geven aan of de notebook in- of uitgeschakeld is. De linkerzijde biedt nog veel meer aansluitmogelijkheden. Net naast het ventialtierooster werd de 15 polige sub-d vga-poort geplaatst. Natuurlijk mochten ook een Ethernet- en HDMI-poort niet ontbreken.
Net naast de HDMI-poort werd een multifunctionele poort opgenomen, de eSata-/usb-poort. Ook een gewone usb 2.0-poort werd hier nog voorzien. Dat brengt het totale aantal usb 2.0-poorten op vier stuks. Verder zijn ook een 3,5 mm audio-uitgang en een 3,5 mm microfoonaansluiting voorzien. Het geheel wordt tot slot aangevuld met een 5-in-1 kaartlezer. De achterzijde biedt geen aansluitmogelijkheden, omdat het scherm volledig achter de notebook kantelt.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelSerie snelle 2,5-inch solid state drives
Volgend artikelLangspeelfilm gemaakt met YouTube clips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.