Gepimpte laptop met beats

0
261

HP QuickWeb
HP QuickWeb is gebaseerd op het Splashtop OS. Deze omgeving is meteen na inschakelen beschikbaar, nog voor Windows wordt gestart. HP QuickWeb biedt volgende mogelijkheden: surfen op internet, chatten, Skypen, mailen, agenda opstellen, muziek en foto’s afspelen. Eenmaal QuickWeb geactiveerd is, start deze omgeving altijd als je de computer aanzet. Als je niet binnen de 15 seconden met de muis beweegt of een toets indrukt, zal Windows opstarten. Je zal merken dat dit een heel uitgebreide omgeving is met erg veel mogelijkheden. Al deze mogelijkheden hier bespreken zou ons echter te ver leiden. Het is een erg nuttige omgeving om bijvoorbeeld snel iets op te zoeken op internet.

Beats Audio
De HP Pavilion dv7-4070eb is voorzien van Beats Audio. De notebook beschikt dan ook over een audiosysteem met geïntegreerde subwoofer. We hebben verschillende muziekstijlen beluisterd op de Pavilion dv7. De afgespeelde muziek klonk goed, maar niet verbazingwekkend. Hij gaat erg luid, maar daardoor treden soms storende trilgeluiden op.
Wanneer we vergelijken met een Apple MacBook Pro moeten we eerlijk zeggen dat het geluid van deze laatste zuiverder klinkt, maar iets minder luid gaat. Wanneer we vergelijken met een standaard laptop (HP 620) moeten we eerlijk toegeven dat de Pavilion dv7-4070eb veel beter en warmer klinkt. Hier scoort de Pavilion dv7-4070eb dus hoorbaar beter! We vinden het alleen jammer dat HP weinig technische details geeft over bijvoorbeeld de gebruikte geluidschip en luidsprekers.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelSerie snelle 2,5-inch solid state drives
Volgend artikelLangspeelfilm gemaakt met YouTube clips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.