Live muziek opnemen in hifi-kwaliteit

0
232
Philips lanceert in de Voice Tracer-serie een audiorecorder die speciaal ontworpen is voor het maken van hoogwaardige muziekopnames. De drie microfoons van de DVT7500 Audio Recorder maken opnames in hifi-kwaliteit en op het apparaat kunnen instrumenten rechtstreeks worden aangesloten.

Philips heeft de nieuwe Voice Tracer DVT7500 Audio Recorder speciaal ontworpen voor muzikanten en componisten die snel muziek willen opnemen in hifi-kwaliteit.

De DVT7500 is uitgerust met drie microfoons (stereo + centraal) die PCM- (WAV) en mp3-bestanden kunnen opnemen op samplingfrequentie van maximaal 24 bits/96 kHz.

De nieuwe audiorecorder van Philips heeft lijningang- en XLR-aansluitingen waarmee je instrumenten rechtstreeks met de DVT7500 kan verbinden. Zo is het mogelijk om muziek op te nemen vanuit verschillende bronnen tegelijkertijd, zoals bijvoorbeeld van elektrische gitaren of keyboards. Of je kan je eigen gezang opnemen terwijl je gitaar speelt.

De DVT7500 heeft een schroefdraad voor het bevestigen van een statief om opnames op de juiste hoogte en afstand te maken.

Het inputvolume kan je ook handmatig aanpassen door middel van een knop aan de zijkant van het apparaat. De DVT7500 is uitgerust met een 2-inch (50,8 mm) kleurenscherm met een resolutie van 320 x 240 pixels.

De audiorecorder heeft 16 GB interne opslagruimte en is uitgerust met een sleuf voor een microSD geheugenkaart waarmee je het geheugen met 64 GB kunt uitbreiden.

De 1300 mAh lithium-polymeerbatterij biedt een accuduur tot 30 uur. De DVT7500 meet 125 × 64,5 × 22 mm en weegt 166 gram.

Philips Voice Tracer DVT7500 Audio Recorder (© ; licentie: )

De Philips Voice Tracer DVT7500 Audio Recorder heeft een adviesprijs van €299.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuwe versie robuuste Galaxy smartphone
Volgend artikelZacht geprijsde Sony Xperia smartphone
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.