Tablet en e-reader verenigd

3
135

Tablet
Besturingssysteem van de tablet is het inmiddels verouderde Android 1.6. Multitouch is met deze versie bijvoorbeeld niet mogelijk. De bediening van de tablet gebeurt via enkele knoppen aan de zijkant of rechtstreeks met de stylus of je vinger op het resistieve touchscherm.

Het 7-inch grote tablet scherm met WXGA-resolutie (800 x 480)

Het 7-inch grote tablet scherm met WXGA-resolutie (800 x 480) (© ; licentie: )

Opstarten is een hele klus voor deze combinatie van tablet en e-reader. De Pocket eDGe doet er ruim 70 seconden over vooraleer je met de tablet aan de slag kunt en nog eens 10 seconden langer voor de e-reader beschikbaar is. De bediening van het tabletgedeelte via het resistieve touchscherm gaat vlotter met de stylus dan met je vinger(s). Er staan drie menuschermen tot je beschikken waarop je widgets, sneltoetsen en mappen kunt plaatsen. Met een speciale tab kun je een pagina met de geïnstalleerde apps naar boven schuiven. Wie al met een Android smartphone of tablet heeft gewerkt, heeft de bediening zo onder de knie.

1
2
3
4
5
Vorig artikelAMD Brazos laptops van MSI
Volgend artikelUniversele 3D-bril voorgesteld op CeBIT
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

3 REACTIES

  1. Dus de gebruikers ervan raden het niet aan?

    Op AMAZON al verkrijgbaar voor 120 dollars zag ik net, maar ik weet het zo niet meer als ik de bovenstaande allemaal lees.

    Groetjes,
    Leyla Turk Ona

  2. Ik ben het eens met de beschrijving, maar voeg eraan toe dat het apparaat zwaar is om lang vast te houden bv als ebook. Het maken van een Wifi verbinding is een problematisch, iets ongedaan maken kost veel te veel moeite, zoals bv een email acount. Het apparaat maakt een ouderwetse indruk, door te skinnen wordt de look er niet beter op. Ook reageerd de pocket edge te langzaam. opstarten duurt lang.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.