Een praatje met een draak

0
108

Wanneer je nu “tweehonderd zesentwintigduizend driehonderd en twee komma dertien” zegt, staat er tenminste 226302,13 in de cel. Dat loopt vlot en foutloos. Alleen is het vervelend om na elk cijfer het bevel “Volgende regel” te moeten dicteren, ook hier lijkt ons het drukken van de enter-toets een stuk sneller.

"tweehonderd zesentwintigduizend driehonderd en twee komma dertien" "druk enter" "één miljoen zevenhonderdduizend" "druk enter" "som" "druk enter" "formules" "wiskunde en trigonometrie" "afronden beneden" "B4" "tab" "één" "druk enter"

“tweehonderd zesentwintigduizend driehonderd en twee komma dertien” “druk enter” “één miljoen zevenhonderdduizend” “druk enter” “som” “druk enter” “formules” “wiskunde en trigonometrie” “afronden beneden” “B4” “tab” “één” “druk enter” (© ; licentie: )

Andere programma’s: Outlook
Onze versie werkt ook samen met Microsoft Outlook. Niet alleen voor het dicteren van de tekst – zoals reeds gezegd, dat kan je in elk programma, dus ook in Outlook – maar ook alle andere handelingen. Het is wel spectaculair, “Stuur een e-mail naar Ludo” “Dit is een test” “Ga naar het tekstveld” – vervolgens dicteer je de inhoud van je bericht – “Verzend bericht” en de bestemmeling krijgt een bericht, zonder dat je ook maar het toetsenbord hebt aangeraakt. Toch een schoonheidsfoutje: op het commando “Open e-mail bericht” opent Outlook niet het bericht, maar het dialoogvenster met je account gegevens. “Muis dubbelklikken” brengt gelukkig soelaas.

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Vorig artikelKleurenmultifunctionals voor werkgroepen en KMO/MKB
Volgend artikelNieuw topmodel in Canon’s basisgamma D-SLR-camera’s
René Paulus
René Paulus is medewerker van Diskidee.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.