Verloren data gratis herstellen

0
104
Met V7 van Stellar Data Recovery software kun je tot 1 gigabyte aan verloren Windows-gegevens gratis herstellen.

Stellar Data Recovery Home en Pro V7 software voor Windows haalt documenten, spreadsheets, presentaties, foto’s, muziek, video’s en honderden andere bestandstypen terug.

De software werkt eenvoudig genoeg zodat ook absolute beginners ermee overweg kunnen. De applicatie scant het gehele opslagmedium of alleen een geselecteerde drive of map.

Je kunt alle opslagmedia  zoals harde schijven, geheugenkaarten, usb-drives en ssd’s doorzoeken naar verloren gegevens.

Onder de motorkap is het programma uitgerust met een krachtiger scan algoritme dat 25% meer resultaten geeft dan de vorige versie.

Voor het eerst zijn deze programma’s als ‘freemium-software’ verkrijgbaar. Met deze editie kunnen gebruikers 1GB aan verloren data gratis terughalen met gebruik van alle functionaliteiten.

Stellar Data Recovery Home V7

Stellar Data Recovery Home V7 (© ; licentie: )

De software kan kosteloos worden gedownload van de website van Stellar: zie data recovery software. De ongelimiteerde Home versie kost 69,-, voor de Pro versie is dat € 99,-.

Vorig artikelDocking-station voor Galaxy S8 en S8+
Volgend artikelDunne aluminium externe harde schijf
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.