Vooruitstrevend luidsprekersysteem in draagbaar design

1
60
Edifier Aurora zwart

Edifier Aurora zwart (© ; licentie: )

Technisch
De Edifier Aurora heeft een vermogen van 22 watt RMS. De subwoofer neemt 15 watt voor zijn rekening en de satellieten elk 3,5 watt. De subwoofer is een ‘bass-ported’ type en is vrij krachtig voor een compact speakersysteem als de Aurora. De full-range satellietspeakers zijn magnetisch afgeschermd en klinken heel warm en zuiver.

Verbruik
De meegeleverde stroomadapter laat een sluipverbruik opmeten van 0,7 Watt, wat vrij hoog is. In stand-by verbruikt de Edifier Aurora 2,6 Watt. Bij gebruik op een gemiddeld volume verbruikt de Aurora ongeveer vijf watt. Op maximaal volume liep het verbruik op tot 15 à 18,8 Watt.

Conclusie
De Edifier Aurora is een ideaal 2.1 systeem voor gebruik met een laptop, mp3-speler en dergelijke. De Aurora geeft een warme klank en diepe bass weer voor een relatief compact systeem. Het design is erg fraai en vooruitstrevend. Wat ons echter een beetje stoort is dat we net als bij de Luna5 encore iF500 weer een sluipverbruik meten. Voor het overige kunnen we de Edifier Aurora zeker aanbevelen.

(80/100)

Adviesprijs
€ 79,95
1
2
3
Vorig artikelWindows 7 tablet van MSI
Volgend artikelNieuwe OKI multifunctionals voor MKB / KMO en professionele thuisgebruikers

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.