LG Optimus One zet betaalbare stap naar Android 2.2

0
72

Android 2.2
Android 2.2 is de zevende versie van het mobiele besturingssysteem dat door Google gelanceerd werd in september 2008. Uit verschillende benchmarks blijkt de laatste versie 2 tot 5 keer sneller is dan versie 2.1. Ook de browser zou tot 3 keer sneller werken door het gebruik van de V8 JavaScript engine. Onze ervaring met de Optimus One, die een 600 MHz processor heeft, bevestigt dit: het is soepeler werken met deze smartphone in vergelijking met de recent geteste Acer Liquid E die nog versie 2.1 van Android draaide. Inmiddels heeft Acer de Liquid Metal aangekondigd met Android 2.2.

LG Optimus One

LG Optimus One (© ; licentie: )

Ook de zoekfunctionaliteit is verbeterd en laat je toe gericht te zoeken in Contacten, Apps, op het internet of in al deze toepassingen. Verder verbetert de nieuwe versie van Android de integratie met MS Exchange en biedt betere sync-mogelijkheden en grotere veiligheid.

1
2
3
4
5
Vorig artikelDesign telefoon voor professionelen
Volgend artikelE-boeken sturen papier nog niet naar prullenbak
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.