LG Optimus One zet betaalbare stap naar Android 2.2

0
72
LG Optimus One

LG Optimus One (© ; licentie: )

Batterij
De LG Optimus One heeft een Li-Ion 1500 mAh batterij. (De hier niet geteste, functioneel erg verlijkbare Optimus Chic heeft een Li-polymeer 1250 mAh batterij.) De batterij van de One is volgens LG goed voor 450 uur stand-bytijd en 6 uur gesprekstijd. Maar naar onze ervaring zul je deze smartphone bij intensief gebruik minstens om de twee dagen aan het stroomnet of via de usb-kabel aan de pc of laptop moeten hangen.

Conclusie
De LG Optimus One is inmiddels blijkbaar al erg populair, want volgens een zeer recent persbericht gingen er in de maand na de lancering wereldwijd meer dan een miljoen exemplaren over de toonbank. Dat heeft deze smartphone wellicht eerder te danken aan zijn democratische prijskaartje dan aan zijn uiterlijk, dat eerder sober is: het is een van de betaalbaarste smartphones op de markt met de recentste versie van Android, die een vlottere bediening en meer functies biedt. De Optimus One kon ons bekoren door zijn eenvoud en goed werkende touch-technologie. Pijnpunt blijft dat dit soort smartphones veel stroom vreten, waardoor je de batterij erg vaak moet opladen.

(87/100)

Adviesprijs

LG Optimus One: € 279

LG Optimus Chic: € 299

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

1
2
3
4
5
Vorig artikelDesign telefoon voor professionelen
Volgend artikelE-boeken sturen papier nog niet naar prullenbak
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.