LG Optimus One zet betaalbare stap naar Android 2.2

0
72

Een nieuwe mogelijkheid van het besturingssysteem is dat je de smartphone als WiFi hotspot kunt instellen, wat handig kan zijn als je onderweg met je note- of netbook een internetverbinding wil maken. Als je dat via de 3G verbinding doet, waarschuwt de Optimus One je wel dat de batterij dan snel kan leeglopen.

De Optimus One heeft een 3 megapixel camera die je volledig met het touchscherm bedient

De Optimus One heeft een 3 megapixel camera die je volledig met het touchscherm bedient (© ; licentie: )

Camera
De Optimus One heeft een 3 megapixel camera die je, zoals reeds opgemerkt, volledig met het touchscherm bedient. Enkel voor het in- en uitzoomen gebruik je de volumetoetsen op de zijkant. Persoonlijk vinden we een fysieke ontspanknop handiger, ook op een smartphonecamera. De resolutie is dan wel niet hoog, de camera biedt toch heel wat functies, zoals een zestal scèneprogramma’s (Auto, Portret, Landschap, Sport, Nacht en Zonsondergang) en ook functies als gezichtsherkenning met Glimlach- en Beautyshot, Continu fotograferen en effecten toepassen. De kwaliteit van de opnames is voldoende voor gebruik op internet, maar is zoals de meeste smartphonecamera’s niet vergelijkbaar met digitale camera’s. De Optimus One kan je ook gebruiken als videocamera (640 x 480 pixels met 30 beelden per seconde).

1
2
3
4
5
Vorig artikelDesign telefoon voor professionelen
Volgend artikelE-boeken sturen papier nog niet naar prullenbak
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.