Dual core Android smartphone van Samsung

0
40
Samsung Galaxy R (i9103)

Samsung Galaxy R (i9103) (© ; licentie: )

Samsung voegt een nieuw model toe aan het gamma Galaxy smartphones. De Galaxy R voert de nieuwste versie van het Android besturingssysteem en heeft een 1 GHz dual core Tegra 2 processor van Nvidia.

De specificaties van de Samsung Galaxy R liggen iets onder die van Samsung’s eerder dit jaar aangekondigde vlaggenschip, de Galaxy S II (i9100). Zo heeft de Galaxy R een Super Clear lcd touchscherm van 4,2-inch (800 x 480 pixels) in plaats van een SuperAMOLED Plus scherm van 4,27-inch. De dual core Tegra 2 processor heeft met 1 GHz ook minder vermogen dan de 1,2 GHz van de Galaxy S II. De Galaxy R werkt met het Android 2.3.3 (Gingerbread)-besturingssysteem en heeft ook de TouchWiz 4.0-interface. Tot de verdere uitrusting behoren een 5-megapixel camera met LED-flitser en een 720p HD-videorecorder, een 1,3-megapixel frontcamera om mee te videobellen, WiFi, Bluetooth 3.0, 3G/HSPDA, GPS, FM-radio, Swype en een 3,5mm poort. De Galaxy R meet 126 x 67 x 10 mm en weegt 131 gram. De adviesprijs van de Samsung Galaxy R werd niet meegedeeld.

Foto van Samsung
Website: Visit Website Website: Visit Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelNieuw dock voor iPhone, iPod en iPad van JVC
Volgend artikelBeelden van Londen voor en na de rellen
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.