Compacte lasermultifunctionals van Epson

0
35
Epson AcuLaser CX16

Epson AcuLaser CX16 (© ; licentie: )

Epson breidt het het gamma kleurenlaserprinters uit met de AcuLaser CX16-serie multifunctionals die afdruk-, kopieer- en scanfunctionaliteit bieden in een compact model.

De EpsonAcuLaser CX16-reeks vervangt de AcuLaser CX11-reeks. In de CX16-serie zijn twee compacte multifunctionals beschikbaar: de CX16 en de CX16NF. Die laatste biedt naast printen, kopiëren en scannen ook een faxmodule, een Ethernet-aansluiting, automatische documentinvoer, en optioneel een papierlade voor 500 vellen en duplex-eenheid. Beide multifunctionals drukken af met een resolutie van 1.200 x 600 dpi. Een eerste zwart-witafdruk is beschikbaar in 14 seconden en een eerste kleurenafdruk in 23 seconden. De toestellen zijn geschikt voor een afdrukcapaciteit van 35.000 pagina’s per maand en richten zich op het midden- en kleinbedrijf. Papier en tonercartridges kunnen via de voorkant worden vervangen en de multifunctionals hebben een lade voor 200 vellen.

Prijs en beschikbaarheid
De Epson AcuLaser CX16 heeft een winkelprijs van € 245 excl. btw. De Epson AcuLaser CX16NF heeft een winkelprijs € 368 excl. btw. Beide multifunctionals zijn te koop vanaf 1 mei.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelLaptopserie met snelle toegang tot sociale netwerken
Volgend artikelUiteraard geen wifi op de trein
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.