Home Hardware

Laptopserie met snelle toegang tot sociale netwerken

0
35
Packard Bell EasyNote M Serie

Packard Bell EasyNote M Serie (© ; licentie: )

Packard Bell introduceert met de de EasyNote M Serie een reeks laptops met een unieke toets voor toegang tot de meest voorkomende sociale netwerksites.

De EasyNote M Serie van Packard Bell is beschikbaar in verschillende groottes: de EasyNote NM heeft een 14-inch HD Diamond View breedbeeldscherm, de EasyNote TM een 15,6-inch breedbeeldscherm en de EasyNote LM tot slot een 17,3-inch breedbeeldscherm. Het deksel van de laptops is afgewerkt met een golfpatroon in een mengeling van glanzend en mat in zilver, zwart, wit of rood, terwijl de binnenkant glanzend zwart is. De EasyNote M Serie is uitgerust met een Intel Core processor, tot 6 GB RAM geheugen, een autonome grafische kaart ATI Radeon HD5650 en tot 640 GB opslagcapaciteit. De laptops zijn verder uitgerust met een fine-tip toetsenbord met numeriek toetsenbord en een multigesture touchpad. De laptops hebben een HDMI-aansluiting en als optie kan je de laptops ook uitrusten met een Blu-ray Disc-station. Je krijgt ook de volledige versie van Adobe Photoshop Elements 7 bij de notebooks.

Sociaal
De laptops beschikken over de Packard Bell Social Networks-toepassing. Die plaatst de meest populaire sociale netwerksites op één plaats, die je snel kunt openen door te drukken op de Packard Bell Social Networks-toets. Een sidebar aan de rechterkant van het scherm geeft ofwel de volledige toepassing weer of opent een kleine waarschuwingsband om de real-time status van je favoriete netwerksites te tonen. De laptops hebben ook een ingebouwde webcam en microfoon om te chatten.

Prijs en beschikbaarheid
De Packard Bell EasyNote M serie is vanaf nu beschikbaar in de winkels. De prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Packard Bell
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.