Brother zwart-wit lasergamma met nieuwe anti-jamtechnologie

0
25
Brother breidt het gamma monochrome laserprinters uit met drie modellen die zijn uitgerust met nieuwe anti-jamtechnologie om papierstoringen te voorkomen.

De Brother HL-1110 is een nieuwe zwart-wit laserprinter, terwijl de DCP-1510 een 3-in-1 (printer, copier en kleurenscanner) zwart-wit multifunctional is en de MFC-1810 een 4-in-1 (printer, copier, kleurenscanner en fax) zwart-wit multifunctional is.

Brother MFC-1810 multifunctional

Brother MFC-1810 multifunctional (© ; licentie: )

Brother voorzag het nieuwe lasergamma van een reeks anti-jamfuncties om papierstoringen tot een minimum te beperken en zo verspilling van toner en papier te voorkomen. De lasertoestellen hebben een langere zijgeleider om het scheeftrekken van papier te verminderen, een dubbele papieropnamerol met verbeterde rubberkwaliteit, een kortere papierbaan en een anti-krulrol om het omkrullen van prints te verminderen.

De nieuwe monochrome lasertoestellen sluit je aan via een USB 2.0-poort. Ze bieden een afdruksnelheid van 20 pagina’s per minuut en hebben een afsluitbare papierlade voor 150 bladen. Ze kunnen meerdere pagina’s op een blad afdrukken. De MFC-1810 multifunctional heeft ook een ADF voor 10 bladen.

Prijs en beschikbaarheid
De Brother HL-1110 laserprinter heeft een adviesprijs van € 79. De DCP-1510 multifunctional heeft een adviesprijs van € 149, terwijl die van de MFC-1810 multifunctional € 199 bedraagt.

Foto van Brother
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelMobiele telefoon voor senioren van op afstand te bedienen
Volgend artikelWD 4-baaien NAS voor persoonlijke cloud-opslag
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.