Verrassende Amerikaan

0
60

SVSound MTS-01: vooraanzicht uitvoering in eikmonteer je dan spikes voor de akoestische ontkoppeling met de vloer. Als je die steunbalken niet ziet zitten, kun je de meegeleverde spikes ook rechtstreeks onder de luidsprekers monteren maar dan staan ze natuurlijk minder stabiel.

De spikes zien er trouwens ook heel wat hoogwaardiger uit dan we gewend zijn bij deze klasse van luidsprekers. Het zijn geen metalen pinnen, zoals bij veel andere merken, maar volle vergulde conussen die uitlopen in een punt. Doorgaans zul je zo’n scherpe punt niet op een parket- of tegelvloer willen gebruiken vanwege het risico op krassen. Daar heeft SVSound ook aan gedacht: ze leveren schijfjes mee met een schuimrubberen laag. De bovenkant van de schijf is metaal met een putje waarin de punt van de spike rust, en de schuimrubberen onderkant komt dan op uw parket- of tegelvloer. Zo krijg je een perfecte akoestische ontkoppeling zonder risico op schade aan je vloer.

SVSound MTS-01: vloerspikes

SVSound MTS-01: vloerspikes

Elektronica
De luidsprekers zijn magnetisch afgeschermd en kunnen dus desgewenst dichtbij een klassieke beeldbuistv staan. Bij moderne lcd- en plasma-tv’s maakt dat niets meer uit. SVSound geeft een frequentiebereik van 38 Hz tot 27 kHz -6 dB op. We vinden SVSound verrassend eerlijk hierin, vermits vrijwel elk ander merk een dergelijke zuil meteen tot 20 Hz laat gaan. Omdat de basreflexpoorten

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelCompacte draadloze routers met interne antennes
Volgend artikelMini-pc’s neem je erbij