Draagbaar luidsprekertje ook voor buitengebruik

2
33
Ewent, een merk van Eminent, introduceert een compacte Bluetooth draadloze luidspreker die spatwaterdicht is en schokbestendig zodat je hem overal mee naartoe kan nemen.

De Ewent EW3519 is een robuuste draadloze bluetooth speaker die je ook kan gebruiken bij actieve outdoor activiteiten. De draagbare luidsprekeer heeft een draagriem en is spatwaterdicht, stof- en schokbestendig.

De EW3519 Bluetooth Speaker is uitgerust met twee luidsprekers met geïntegreerd bassysteem. De maximum audio output bedraagt 3 watt. De bediening gebeurt via toetsen voor volumeregeling, afspelen/pauzeren, vorige/volgende nummer en het beantwoorden van inkomende oproepen.

Je kan muziek streamen via Bluetooth (V2.1 class 2) vanaf je telefoon of tablet naar de speaker met een maximale afstand tot 10 meter. Of je kan de 3.5mm jack-aansluiting gebruiken om de luidspreker via een kabeltje aan te sluiten op je smartphone of tablet. De oplaadbare 1500mAh batterij speelt tot 8 uur muziek af.

Ewent EW3519 Draadloze Bluetooth Speaker

Ewent EW3519 Draadloze Bluetooth Speaker (© ; licentie: )

De Ewent EW3519 Draadloze Bluetooth Speaker meet 94 x 88 x 50 mm en weegt 259 gram. De adviesprijs bedraagt € 29,98.

Foto van Eminent
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelDraadloze netwerkversterker voor multiroom-audio
Volgend artikelMiddenklasse-smartphone met 5-inch HD-scherm bij HTC
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

2 REACTIES

  1. Ewent is natuurlijk een goedkoop merk, maar 3 watt kan in theorie meer dan hard genoeg klinken, het hangt gewoon af van de efficiëntie en gevoeligheid van de speaker. Eigenlijk zou een opgave van maximale geluidsdruk in decibel nuttiger zijn, maar dat geeft het bedrijf hier niet op.

  2. 3 watt vermogen , is dat voldoende te noemen ? Lijkt me weinig .
    En 8 uur muziek afspelen ; dat zal waarschijnlijk enkel zijn wanneer je er muisstil naar luistert. Bij vol vermogen zal dat waarschijnlijk al héel wat minder zijn . Bestaan er ook in een zwaarder vermogen dat ook draagbaar is met een riem?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.