Verrassende Amerikaan

0
60

vervoerskosten daarnaartoe. Er is een 45-dagen geld-terug-garantie, dus als je niet tevreden bent kun je de luidspreker binnen 45 dagen terug sturen en krijg je je geld terug. De transportkosten vallen daar echter niet onder: die moet je dus wel betalen.

Zuilsamenstelling
De MTS-01 mag dan middelgroot zijn, een kleine jongen is het zeker niet. Hij is 1 m 4 cm hoog, 26 cm breed en 33 cm diep. Eén luidspreker weegt bovendien 29 kg. De samenstelling bestaat uit een tweeter en twee midwoofers in een 2,5-wegbezetting. Dat wil zeggen dat de middelste woofer voor de middentonen zorgt en de twee woofers samen voor de bassen. Een midwoofer geeft zowel midden- als lage tonen weer.

SVSound Timphany Peerless 6,5-inch Nomex conus
Timphany Peerless 6,5-inch Nomex conus

SVSound M-serie tweeter - Scanspeak AirCirc D3400-6600, vooraanzichtSVSound koos voor twee dezelfde midwoofers: Tymphany Peerless met een diameter van 18 cm en een conus uit het door Tymphany gepantenteerde Nolex materiaal. De tweeter is een Scanspeak AirCirc D3400-6600 en dat is een verrassing, omdat deze erg duur is en gewoonlijk alleen terug te vinden is in veel duurdere luidsprekers.
De behuizing is van het basreflextype, wat wil zeggen dat een poort met inwendige pijp voor extra krachtige bassen zorgt. De MTS-01 heeft zelfs twee basreflexpoorten, één voor elke midwoofer. Deze basreflexpoorten zitten achteraan de luidspreker, wat dus betekent dat u die op minstens een halve en liefst één meter van de achterwand moet opstellen. De kast is opgebouwd uit vrij dik MDF en heeft interne steunbalken om alles zo akoestisch dood mogelijk te maken. De kast is in matzwart, maar heeft houten zijpanelen in een houtsoort naar keuze. SVSound levert momenteel eik, rozenhout en hoogglanzend pianozwart zonder meerprijs.

Aansluitingen
Achteraan vinden we ook de aansluitingen. Dat zijn er vier: twee voor het hoog en twee voor het laag. Zo kun je desgewenst bi-wiren of bi-ampen. Bi-wiren is het in onze ogen vrij zinloos aansluiten van een

1
2
3
4
5
6
7
8
9
Vorig artikelCompacte draadloze routers met interne antennes
Volgend artikelMini-pc’s neem je erbij