Pioneer XW-NAC1, XW-NAC3 en XW-NAV1 luidsprekersystemen

Trio iPod-luidsprekersystemen van Pioneer

0
Pioneer XW-NAC3
Pioneer XW-NAC3
Wie meer luisterplezier uit zijn iPod of iPhone wil halen kan bij Pioneer terecht dat drie luidsprekersystemen aankondigt die naast dockingstations beschikken over extra functies.

De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 beschikken over dockingstations voor twee iPods of iPhones tegelijk en een SHUFFLE²-functie om afwisselend muziek van beide toestellen af te spelen. Daarnaast introduceert Pioneer de XW-NAV1, een luidsprekersysteem dat naast een dvd-speler ook een FM-radio en USB-connectiviteit biedt.

XW-NAC3 en XW-NAC1
De ‘dual dock’ luidsprekersystemen XW-NAC3 en XW-NAC1 zijn ontwikkeld om op een eenvoudige manier van twee muziekbibliotheken te genieten. De SHUFFLE² functie maakt het mogelijk om af te wisselen tussen tracks van beide spelers. De Tracks worden gemixt et soepele overgangen. Met de toets Hi-Lite Scan kan je een 10 seconden durende preview bekijken van alle tracks op een of beide aangesloten iPods of iPhones. Beide systemen ondersteunen ook Bluetooth-functionaliteit voor draadloze ontvangst van muziekbestanden van Bluetooth-compatibele toestellen. De Sound Retriever AIR functie herstelt de geluidskwaliteit die tijdens de Bluetooth-compressie verloren gaat en onderdrukt geluiden veroorzaakt door de transmissie. De XW-NAC3 en XW-NAC1 kunnen twee iPods of iPhones tegelijk opladen. Ze zijn ook uitgerust met een composietvideo-uitgang om video van de aangesloten toestellen af te spelen.
Het topmodel XW-NAC3 biedt bovendien internetconnectiviteit via een LAN-interface en is DLNA-certified. Ook heeft een USB-aansluiting zodat het MP3-, WMA-, AAC-, WAV- en FLAC-bestanden kan afspelen van andere USB-toestellen. Verder heeft het systeem een klok en timer met wek- en sleep-functie.

Pioneer XW-NAV1
Pioneer XW-NAV1

XW-NAV1
De Pioneer XW-NAV1 is een all-in-one luidsprekersysteem. Het heeft een dock voor iPod of iPhone, evenals een FM tuner en cd-/dvd-speler. Het luidsprekersysteem heeft ook een HDMI-uitgang zodat je het kan aansluiten op een HD-tv. De XW-NAC1 kan dvd’s upscalen naar het detailniveau van 1080p. Ook heeft het systeem een composietvideo-uitgang en een USB-poort. Met de ripfunctie CD-to-USB kun je cd-tracks rechtstreeks opnemen op USB zonder dat er een pc aan te pas komt.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 kosten respectievelijk € 349 en € 249 en zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De XW-NAC1 is verkrijgbaar in het zwart, de XW NAC3 ook in het wit en rood.
De Pioneer XW-NAV1 kost € 249 en is beschikbaar vanaf juli.

Foto van Pioneer
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.