Pioneer XW-NAC1, XW-NAC3 en XW-NAV1 luidsprekersystemen

Trio iPod-luidsprekersystemen van Pioneer

0
Pioneer XW-NAC3
Pioneer XW-NAC3
Wie meer luisterplezier uit zijn iPod of iPhone wil halen kan bij Pioneer terecht dat drie luidsprekersystemen aankondigt die naast dockingstations beschikken over extra functies.

De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 beschikken over dockingstations voor twee iPods of iPhones tegelijk en een SHUFFLE²-functie om afwisselend muziek van beide toestellen af te spelen. Daarnaast introduceert Pioneer de XW-NAV1, een luidsprekersysteem dat naast een dvd-speler ook een FM-radio en USB-connectiviteit biedt.

XW-NAC3 en XW-NAC1
De ‘dual dock’ luidsprekersystemen XW-NAC3 en XW-NAC1 zijn ontwikkeld om op een eenvoudige manier van twee muziekbibliotheken te genieten. De SHUFFLE² functie maakt het mogelijk om af te wisselen tussen tracks van beide spelers. De Tracks worden gemixt et soepele overgangen. Met de toets Hi-Lite Scan kan je een 10 seconden durende preview bekijken van alle tracks op een of beide aangesloten iPods of iPhones. Beide systemen ondersteunen ook Bluetooth-functionaliteit voor draadloze ontvangst van muziekbestanden van Bluetooth-compatibele toestellen. De Sound Retriever AIR functie herstelt de geluidskwaliteit die tijdens de Bluetooth-compressie verloren gaat en onderdrukt geluiden veroorzaakt door de transmissie. De XW-NAC3 en XW-NAC1 kunnen twee iPods of iPhones tegelijk opladen. Ze zijn ook uitgerust met een composietvideo-uitgang om video van de aangesloten toestellen af te spelen.
Het topmodel XW-NAC3 biedt bovendien internetconnectiviteit via een LAN-interface en is DLNA-certified. Ook heeft een USB-aansluiting zodat het MP3-, WMA-, AAC-, WAV- en FLAC-bestanden kan afspelen van andere USB-toestellen. Verder heeft het systeem een klok en timer met wek- en sleep-functie.

Pioneer XW-NAV1
Pioneer XW-NAV1

XW-NAV1
De Pioneer XW-NAV1 is een all-in-one luidsprekersysteem. Het heeft een dock voor iPod of iPhone, evenals een FM tuner en cd-/dvd-speler. Het luidsprekersysteem heeft ook een HDMI-uitgang zodat je het kan aansluiten op een HD-tv. De XW-NAC1 kan dvd’s upscalen naar het detailniveau van 1080p. Ook heeft het systeem een composietvideo-uitgang en een USB-poort. Met de ripfunctie CD-to-USB kun je cd-tracks rechtstreeks opnemen op USB zonder dat er een pc aan te pas komt.

Prijs en beschikbaarheid
De Pioneer XW-NAC3 en XW-NAC1 kosten respectievelijk € 349 en € 249 en zijn beschikbaar vanaf juni 2010. De XW-NAC1 is verkrijgbaar in het zwart, de XW NAC3 ook in het wit en rood.
De Pioneer XW-NAV1 kost € 249 en is beschikbaar vanaf juli.

Foto van Pioneer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.