Tekstherkenning verhoogt productiviteit

0
55
Dit artikel is deel 1 van 3 in het DiskIdee dossier OCR
DossiernavigatieTekstherkenning voor de professional
Abbyy FineReader 10 Professional Edition

Abbyy FineReader 10 Professional Edition (© ; licentie: )

Het Russische softwarebedrijf Abbyy heeft een nieuwe telg uitgebracht in de FineReader-reeks Optical Character Recognition (OCR) software. Doet de software wat ze belooft? Je kom het te weten in onze test van FineReader 10 Professional Edition.

Al sinds het ontstaan van de mensheid zijn we op zoek naar gereedschappen en hulpmiddelen om het leven comfortabeler te maken. Denk maar aan het wiel. In het computertijdperk gaat alles al veel vlotter. Toch typen we nog vaak documenten gewoonweg over. En waarom? Je kan namelijk beroep doen op Optical Character Recognition (OCR) software.
Het Russische bedrijf Abbyy, met hoofdkwartier in Moskou, is geen onbekende in de wereld van Optical Character Recognition ofwel tekstherkenning. De nieuwe Abbyy FineReader biedt herkenning van maar liefst 186 talen en detecteert automatisch de taal. De software biedt tevens ondersteuning voor tekst die voorkomt in foto’s die werden genomen met een digitale camera of mobiele telefoon. Tijd om de software te onderwerpen aan een grondige test.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelTrio iPod-luidsprekersystemen van Pioneer
Volgend artikelZwarte magie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.