Investeren in vastgoed

0
222

kiezen, de kans dat je op je eigen vakje terecht komt is behoorlijk groot. Misschien land je wel op een monopolie dat je bezit en dan krijg je dus huizen. Heb je anderzijds niet veel bezittingen, dan doe je er misschien beter aan een laag aantal ogen te kiezen. Al is laag natuurlijk relatief als er bijvoorbeeld twee zessen en twee vijven gegooid zijn… Bijkomend pluspunt is dat je een spelletje The Richest op ongeveer een halfuurtje uit kan spelen.

Monopoly

Het nadeel is dan weer dat er slechts twaalf minigames zijn. Als je één keer de twaalfrondenversie speelt, heb je dus meteen alle minigames gehad. Bovendien zijn de minigames inhoudelijk niet echt origineel. Je moet lopen om de ambulance te halen, weglopen en over hindernissen springen om niet door de politie gevat te worden, cadeautjes in kerstsokken stoppen of boeken in boekentassen proppen,… Op de Wii valt het allemaal nog best mee door de ingebouwde bewegingssensoren, maar de Xbox360-controller is echt niet geschikt voor button bashing of point-and-click minigames.

Monopoly

Frustrerende besturing bij Xbox360
Op het vlak van besturing heeft EA een aantal opmerkelijke keuzes gemaakt. Zo krijg je steeds een pop-up met twee opties: wil je de eigendom kopen of veilen, wil je je beurt beëindigen of naar je account

1
2
3
4
5
Vorig artikelInteractive Advertising Bureau Belgium (IAB) loopt achter
Volgend artikelMet een Blu-ray-speler het internet op