De Sims 3 voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Nintendo DS

De Sims 3 nu ook te koop voor nieuwste spelcomputers

0

Het populaire simulatiespel De Sims kan je nu ook spelen op de PlayStation 3, de Xbox 360, de Wii en de handheld console Nintendo DS.

In 2010 vierden De Sims hun 10de verjaarsdag. De gamereeks, waarin spelers virtuele levens kunnen simuleren op een computer, is een van de populairste spellen. Fans van De Sims kunnen nu het spel ook spelen op de nieuwste spelcomputers. De Sims 3 voor PlayStation 3, Xbox 360, Wii en Nintendo DS bevat nieuwe onderdelen die op de verschillende platformen zijn aangepast. Zo is er een nieuw prestatiessyteem en kunnen spelers de prestaties van hun Sims ook delen door middel van Facebook en Twitter. Terwijl ze uitdagingen voltooien kunnen er Karmapunten worden verdiend, die je kan gebruiken om nieuwe Karmakrachten vrij te spelen en te ontketenen. Hiermee kun je je Sims een handje helpen, of hun leven juist extra zwaar maken. Je moeten wel goed nadenken over hoe je deze krachten het best gebruikt, want ze kunnen onverwachte gevolgen hebben.
De Sims 3 voor Nintendo DS biedt spelers de meest bevredigende en omvangrijke ervaringen tot nu toe. Met behulp van de stylus kan je de huizen van je Sims vormgeven door gereedschap te gebruiken, muren en vloeren te tekenen en vrijwel alles in de omgeving aan te passen, van versieringen tot patronen en nog veel meer. Ook de gezichtstrekken, het kapsel en de kleding van je Sims kan je vormgeven met de stylus. In de Verhaalmodus kun je meerdere Sims in het huishouden besturen.
De Sims 3 voor de PlayStation 3, Xbox 360, Wii, en Nintendo DS heeft een PEGI rating van 12+ voor de PlayStation 3, Xbox 360 en Wii versie, en 7+ voor de Nintendo DS versie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.