Investeren in vastgoed

0
222

mogelijke landingsplaatsen voor je tokens. Bij Kans mag je een eigendom van iemand stelen als je niet de rijkste bent, krijg je huizen als je een monopolie bezit of krijg je hotels als je al huizen hebt. Opnieuw is het dus even wennen aan het feit dat je huizen of hotels niet zo maar kan kopen met geld.

Monopoly

De enige andere manier om huizen en hotels te verkrijgen, is wanneer een van jouw tokens toevallig op jouw monopolie terecht komt. Land er een token – van eender wie – op een Algemeen Fonds vakje, dan mag de armste van de vier spelers drie eigendommen naar keuze stelen. Dat mogen drie eigendommen (misschien zelfs een monopolie?) van de rijkste speler zijn, maar dat kan even goed van elke speler één eigendom zijn. Wel moet je er nog rekening mee houden dat vakjes met hotels niet meer gestolen of weggegeven kunnen worden. Bij Industrialist en Tycoon komen er nog andere mogelijke landingsvakjes bij, zo mag je een eigendom kiezen die nog niemand bezit als je op Start landt of moet je drie eigendommen afgeven als je op de gevangenis terecht komt. Dit alles zorgt ervoor dat de armste speler al snel de rijkste kan worden en omgekeerd!

Monopoly

Wii-minigames veel leuker
Het is even wennen aan die nieuwe gamemodus, maar het is zeker een leuke toevoeging omdat je wat meer over strategie kan gaan nadenken. Heb je al veel eigendommen, dan kan je een hoog aantal ogen

1
2
3
4
5
Vorig artikelInteractive Advertising Bureau Belgium (IAB) loopt achter
Volgend artikelMet een Blu-ray-speler het internet op