Nintendo Wii, Wii Sports en Wii Party bundel

Nieuw model Nintendo Wii gebundeld met Wii Sports en Wii Party

0
Nintendo Wii bundel

Nintendo Wii bundel (© ; licentie: )

Nintendo kondigt een nieuwe versie van de Wii spelconsole aan die gestroomlijnder is. De nieuwe Wii ondersteunt wel geen Gamecubegames meer.

Vanaf oktober is er een nieuwe Wii-bundel te koop die bestaat uit een nieuw model van het Wii-systeem en de spellen Wii Sports en Wii Party. De nieuwe versie van de Wii heeft een gestroomlijnder ontwerp met een licht aangepaste configuratie en is ontworpen om niet verticaal maar horizontaal geplaatst te worden. De nieuwe Wii console ondesteunt geen Gamecube-games meer.
Wii Party kan je spelen met maximaal vier Wii-afstandsbedieningen tegelijk. Er zijn dertien verschillende spelstanden, waaronder de stand Thuisparty, waarin de actie voor het eerst ook buiten het tv-scherm plaatsvindt. De Wii-klassieker Wii Sports laat je vijf verschillende sporten spelen die met bewegingen van de Wii-afstandsbediening worden bestuurd. De nieuwe Nintendo Wii-bundel is vanaf oktober 2011 verkrijgbaar en bestaat uit een wit Wii-systeem met nieuwe configuratie, een Wii-afstandsbediening Plus, een Nunchuk en exemplaren van de spellen Wii Sports en Wii Party. De prijs van de bundel werd niet meegedeeld. Nintende brengt trouwens in het najaar nog enkele andere Wii-bundels uit.

Foto van Nintendo
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.