Android 3.1 tablet van Toshiba overtuigt niet

0
48
Iedere computerfabrikant die naam waardig brengt tegenwoordig een tablet op de markt, dus ook Toshiba kon niet achterblijven. De Toshiba AT100 is een Android 3.1 tablet met Nvidia Tegra 250 chipset. Zo gaan er vandaag (bijna letterlijk, zelfs Aldi heeft er binnenkort een) dertien in een dozijn. Kan Toshiba zich onderscheiden van de anderen? Wij hebben het uitgezocht.

De AT100 Android tablet van Toshiba werd bij ons al in augustus aangekondigd, maar belandt nu pas op onze testbank.

In de verpakking
De AT100 wordt geleverd met een forse externe voeding (eerder het type van een laptop dan van een tablet) en een vrij dikke meertalige gebruikershandleiding.

Toshiba AT100 tablet

Toshiba AT100 tablet (© ; licentie: )

Uitrusting
Deze Android 3.1-tablet heeft de gebruikelijke uitrusting: 10,1-inch aanraakscherm met 800 x 1280 pixels resolutie, Nvidia Tegra 250 chipset, 1 GB RAM, 16 GB opslagruimte, 5 megapixelcamera achteraan (zonder flits), 2 megapixelcamera vooraan, mini- en gewone USB-aansluitingen, stereoluidsprekers, ingebouwde WiFi en Bluetooth plus de nodige sensoren (A-GPS, licht, versnelling, gyroscoop).

1
2
3
Vorig artikelMultimediabeelden bekijken met transparante bril van Epson
Volgend artikelNational Geographic verrast met grote Augmented Reality installatie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.