Android 3.1 tablet van Toshiba overtuigt niet

0
48

Je kunt de interne opslagruimte nog uitbreiden met een gewoon SD-geheugenkaartje. Ook kun je op de 3,5mm geluidsuitgang desgewenst ook een externe microfoon aansluiten. Dat zijn twee kenmerken die we nog niet bij andere Android 3.1-tablets zijn tegengekomen. Toshiba wijzigde zo goed als niets aan de standaard Android-interface. Het levert ook geen extra apps mee, maar installeerde standaard wel enkele trialversies, waaronder McAfee Wavesecure antivirus en Mobile Dynamix PrinterShare, een app waarmee je op zowat alle printers kunt afdrukken, maar alleen maar als je bijbetaalt.

Toshiba at100-100
Design
Ook qua design springt de AT100 er niet echt uit. Deze pikzware tablet is vrij groot (273 x 177 mm) en dik (15,8 mm) en met 760 gram ook niet echt licht. Hij is zelfs nog iets dikker dan de Acer Iconia A500 en zijn evenbeeld de Packard Bell Liberty Tab G100 en net even zwaar als die twee.

Prestaties
Het scherm is eerder matig van kwaliteit, vergelijkbaar met dat van de Acer Iconia A500, maar met een nog kleinere kijkhoek. Als je er de Samsung Galaxy Tab 10.1 naast legt is het verschil qua helderheid opmerkelijk.

1
2
3
Vorig artikelMultimediabeelden bekijken met transparante bril van Epson
Volgend artikelNational Geographic verrast met grote Augmented Reality installatie
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.