Android smartphone met quad-core processor

0
LG kondigt een nieuw model aan in de Optimus reeks smartphones dat draait op een quad-core processor van Nvidia en het Android 4.0 besturingssysteem.

De Optimus 4X HD is het nieuwe vlaggenschip van LG. De 1,5 GHz quad-core Nvidia Tegra 3 processor moet zorgen voor supersnelle prestaties. De 4-plus-1 quad-core mobile processor van Nvidia maakt gebruik van een vijfde kern voor een efficiënter energieverbruik. De Optimus 4XHD schakelt in de stand-bymodus over naar de vijfde kern die de batterij spaart. De accu is trouwens een krachtige 2150 mAh-batterij. De LG Optimus 4X HD is uitgerust met een 4,7-inch (11,94 cm) True HD IPS touchscherm met een resolutie van 1280 x 720 pixels.

LG Optimus 4X HD

LG Optimus 4X HD (© ; licentie: )

Op de achterzijde is een 8 megapixel camera geïntegreerd en op de voorzijde heeft de smartphone een 1,3 megaopixel camera voor videochatten. De Optimus 4X HD ondersteunt 802.11 b/g/n Wi-Fi, Bluetooth 4.0, DNLA en NFC. De smartphone, die draait met Android 4.0 (Ice Cream Sandwich) heeft ook de Quick Memo app die als functie geïntegreerd is in het besturingssysteem. Met deze functie kan je memo’s of opmerkingen plaatsen op schermafbeeldingen en deze opslaan of delen met anderen. Zo kan je bijvoorbeeld een opmerking op een foto of nieuwsartikel schrijven en dit in zijn geheel doorsturen. De smartphone meet 132.4 x 68.1 x 8.9 mm en weegt 133 gram.

Prijs en beschikbaarheid
De LG Optimus 4XHD P880 Android 4.0 smartphone zal vanaf 2 juli in de winkels liggen in zowel zwart als wit voor een adviesprijs van € 499.

Foto van LG
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.