Telescopen en verrekijkers van Swarovski aan iPhone koppelen

0
136
Natuurliefhebbers, vogelaars en sterrenkijkers kunnen hun Swarovski-verrekijker of -telescoop voortaan aan hun iPhone 5 of 5s koppelen dankzij de PA-i5-adapter van Swarovski Optik.

De (dure) telescopen en verrekijkers van het Oostenrijkse bedrijf Swarovski Optik zijn bij kenners erg gegeerd. Dankzijk de nieuwe PA-i5 adapter voor iPhone 5/5s kun je ze nu in een handomdraai veranderen in iPhone-telezoomlenzen en aan “digiscoping” doen. Digiscoping is het maken van foto’s met een digitale camera door een verrekijker of telescoop heen. Swarovski verkoopt overigens ook adapters voor allerlei andere digitale camera’s, maar komt nu voor het eerst met eentje voor een smartphone.

De PA-i5-adapter past dankzij verschillende adapterringen op de meeste verrekijkers en telescopen van Swarovski Optik. Alle operationele functies van de iPhone 5/5s blijven beschikbaar tijdens het gebruik van de adapter en de speciaal ontworpen riem zorgt ervoor dat de iPhone 5/5s stevig vastzit aan de telescoop of verrekijker.

Swarovski PA-I5 iPhone adapter

Swarovski PA-I5 iPhone adapter (© ; licentie: )

Het aluminium frame van de PA-I5 adapter kan rond de iPhone 5/5s blijven zitten na het digiscopen en beschermt het apparaat dan tijdens het dagelijks gebruik. Er zitten geen uitstekende delen op en de iPhone pas nog altijd gemakkelijk in tas of zak.

De adapter werkt met de volgende verrekijkers en telescopen van Swarovski Optik: CL Companion; EL-familie (32, 42, 50); de nieuwe SLC-familie (42, 56); EL Range; ATX/STX; ATS/STS; en ATM/STM.

De Swarovski Digiscope adapter PA I5 voor iPhone kost €135.

Vorig artikelOpslagruimte van Android-telefoon zonder uitbreidingssleuf toch uitbreiden
Volgend artikelBudget-smartphone met vier processorkernen
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.