HTC One mini Android smartphone

Compacte versie van HTC One Android smartphone

0
HTC pakt uit met een compacte versie van de HTC One smartphone. De One mini is uitgerust met een 4,3-inch scherm.

De HTC One vergeleken we in dit artikel eerder al met de Samsung Galaxy S4 en de Sony Xperia Z smartphones. De mini-uitvoering van de HTC One heeft hetzelfde ontwerp, maar in een kleinere behuizing. De smartphone meet 132 x 63,2 x 9,3 mm en weegt 122 gram. Ter vergelijking: de HTC One meet 137,4 x 68,2 x 9,3 mm en weegt 143 gram.

HTC One en One mini
HTC One en One mini

De HTC One mini is uitgerust met een dual-core 1,4 GHz processor en draait op het Android v4.2.2 (Jelly Bean) besturingssysteem met HTC Sense. Het 4,3-inch (10,92 cm) Super LCD2 capacitief touchscherm biedt een resolutie van 720 x 1280 pixels. Het interne geheugen heeft een capaciteit van 16 GB. De smartphone heeft geen geheugenkaartsleuf. Je krijgt wel twee jaar lang een gratis 25 GB Dropbox-account.

De mini-uitvoering van de HTC One is net als zijn grote broer uitgerust met een UltraPixel Camera en HTC Zoe. De UltraPixel Camera vangt 300 procent meer licht dan traditionele camerasensoren. Met HTC Zoe kan je videofragmenten van drie seconden opnemen. Op de voorzijde heeft de HTC One mini een 1,6 megapixel camera.

Prijs en beschikbaarheid
De HTC One mini smartphone is beschikbaar vanaf oktober voor een adviesprijs van € 499 (de HTC One kost € 599).

Foto van HTC
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.