Tover je Apple iPod nano 6G om in een stijlvolle polshorloge

0
116
 
Andere uitvoeringen

De TikTok is ook verkrijgbaar in wit en in CMYK-kleuren (blauw, mauve en geel). Je kunt deze laatste zelfs in een combinatie-pack kopen zodat je de kleur van het polsbandje aan je stemming of kleren kunt aanpassen. De LunaTik is een duurdere variant (ongeveer 80 euro) met een aluminium-bevestigingssysteem waarin je de iPod nano semi-permanent kunt bevestigen. Die is verkrijgbaar in zwart, wit, rood en camouflagekleuren. Ten slotte is er nog de LYNK (130 euro) met een volledig stalen band, naar keuze in zilver of zwart. Nieuw is de AnTik-module.

LunaTik AnTik

AnTik module in diverse polsbandjes van LunaTik (© ; licentie: )

Dit is een analoge quartz-horloge in het formaat van een iPod nano die je in deze polsbanden kunt vastklikken en die zijn wijzerplaat permanent toont. In tegenstelling tot de iPod nano is de AnTik waterbestendig tot 30 meter. De AnTik kost 70 euro en is beschikbaar in zilver of zwart met een amberen, witte of grijze wijzerplaat.

Conclusie
De TikTok is de stijlvolste, stevigste en slimst ontworpen polsband voor de Apple iPod nano die we kennen. Het is niet toevallig ook een van de duurdere, maar in dit geval is goedkoop vaak miskoop. Ook de 7de generatie iPod nano zal in deze band passen en bovendien kun je er altijd nog een analoge horlogemodule (de AnTik) voor kopen mocht je je iPod nano op termijn vervangen. Je kunt hem bij ons onder andere kopen in de Apple shop, maar bijvoorbeeld bij Amazon.de is hij iets goedkoper. Ook in de States zelf is hij goedkoper mocht je daar binnenkort naartoe reizen.

(90/100)

Adviesprijs
Vanaf 40 euro.
www.lunatik.com
1
2
3
4
Vorig artikelCasio compactcamera met snelle sluitertijd
Volgend artikelComponist tovert zijn keuken om tot muzieksynthesizer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.