Tover je Apple iPod nano 6G om in een stijlvolle polshorloge

0
116

Het vakje waarin je de iPod nano 6G in vastklikt, is gemaakt van versterkt PC/ABS. De bandjes zijn aan het kliksysteem bevestigd met schroefjes uit geborsteld roestvrij staal. Ook de gesp is vervaardigd uit dit materiaal. De band is groot genoeg voor polsomtrekken tot ca. 25cm (8,5 inch). Je kunt de band aan je polsomtrek aanpassen via een verplaatsbaar blokje dat je in een van de vele uitsparingen in de band kunt steken zodat alles goed aansluit en er geen delen van de band meer uitsteken. De iPod nano klikt stevig vast in de voorziene uitsparingen.

TikTok Black met iPod nano 6G

TikTok Black met iPod nano 6G (© ; licentie: )

Daarbij blijven de zijkanten vrij, zodat je nog altijd de usb-kabel of een dockingstation kunt aansluiten. Ook de drie bedieningsknoppen op de zijkanten blijven bereikbaar. Hetzelfde geldt voor de koptelefoonaansluiting. Je kunt die trouwens aan de binnen- of buitenkant van je hand plaatsen. De binnenkant is gemakkelijker, want dan kun je het draadje van je koptelefoon eventueel onder je mouw wegwerken. Dat is vooral bij het joggen handiger. Je kunt de iPod nano eenvoudig verwijderen via een uitsparing in de onderkant van de TikTok.

1
2
3
4
Vorig artikelCasio compactcamera met snelle sluitertijd
Volgend artikelComponist tovert zijn keuken om tot muzieksynthesizer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.