Casio compactcamera met snelle sluitertijd

0
39
In de Exilim ZR-serie digitale camera’s introduceert Casio een 16 megapixel model met Rapid Shutter technologie en een snelle autofocus.

De Exilim EX-ZR20 is de snelste camera in Exilim ZR-serie. De Rapid Shutter en Exilim Engine HS zorgen ervoor dat de camera slechts 0,26 seconde nodig heeft tussen het maken van foto’s. Ook heeft de compactcamera een snelle autofocus van 0,13 seconde. De ZR20 is uitgerust met een 16 megapixel beeldsensor en een 8x zoom groothoeklens van 25-200 mm. De camera heeft functies die automatisch worden geactiveerd zoals de HDR-technologie voor lichtsituaties met veel contrast, High-Speed Night Scene voor nachtfoto’s en High-Speed Anti Shake voor sterk ingezoomde foto’s. Met HS Night Shot zijn beelden mogelijk met een lichtgevoeligheid tot het equivalent van ISO 12800 doordat de camera foto’s samenvoegt die op hoge snelheid achter elkaar zijn genomen.

Casio Exilim EX-ZR20

Casio Exilim EX-ZR20 (© ; licentie: )


De functie Art Shot biedt zeven verschillende effecten voor het maken van artistieke foto’s, zoals speelgoedcamera, softfocus, lichttoon, popart, sepia, zwart-wit en miniatuureffecten. De camera heeft drie ‘blur’-niveaus waarmee je foto’s kan maken met een wazige achtergrond. De EX-ZR20 kan naast foto’s ook Full HD-video opnemen met slechts één druk op de knop. De Premium Auto Movie-technologie in de camera analyseert automatisch een situatie om vervolgens de beste instelling te kiezen.

Prijs en beschikbaarheid
De Casio Exilim EX-ZR20 compactcamera is verkrijgbaar in zilver, wit, zwart en paars met een adviesprijs van € 269.

Foto van Casio
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelGeavanceerd systeemonderhoud voor zieke Windows-computers
Volgend artikelTover je Apple iPod nano 6G om in een stijlvolle polshorloge
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.