Philips In.Sight Baby Monitor camerabewaking

Babyfoon toont live beelden op iPhone of iPad van ouders

0
Met de Philips In.Sight Baby Monitor kunnen ouders hun baby en de kinderkamer vanaf elke locatie in de gaten houden. Ze kunnen de beelden die de camera maakt via een app bekijken op hun smartphone of tablet.

De In.Sight Baby Monitor (B120) van Philips is geschikt voor de iPhone en iPad. Met deze babyfoon voor de smartphone-generatie kunnen ouders niet alleen luisteren, maar ook in real-time kijken of hun baby wakker is of ligt te huilen. Ze kunnen de app ook instellen dat ze worden gewaarschuwd wanneer hun baby beweegt of geluid maakt.

Philips In.Sight Baby Monitor
Philips In.Sight Baby Monitor

Na het downloaden van de app genereert deze een QR-code die je bij de In.Sight-camera dient te houden, zodat die zichzelf automatisch installeert. De veiligheid wordt gewaarborgd door een versleutelde netwerkverbinding tussen de monitor en uw iPhone of iPad.

De Philips In.Sight Baby Monitor heeft een groothoeklens en levert beelden van HD-videokwaliteit. De camera biedt ook nachtzicht-functionaliteit. Met de digitale inzoomfunctie kan je beelden in detail bekijken. Met de ‘continuous audio’-functie kan je de baby ook horen wanneer de iPhone is vergrendeld. Bovendien heeft de babyfoon een terugpraatfunctie zodat je al tegen het kind kan praten om het te kalmeren totdat je in de kinderkamer bent aangekomen.

De In.Sight Baby Monitor is ook uitgerust met een temperatuur- en luchtvochtigheidssensor. Via de app kan je de waarden opvragen en je laten waarschuwen wanneer de temperatuur boven een ingestelde waarde uitkomt.

Prijs en beschikbaarheid
De Philips In.Sight Baby Monitor is verkrijgbaar vanaf april en heeft een adviesprijs van € 169,99.

Foto van Philips
Website: Bezoek Website
Categorieën Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.