Tover je Apple iPod nano 6G om in een stijlvolle polshorloge

0
116
 
Praktijk

Als je hem pas uit de verpakking neemt, ruikt de TikTok sterk naar silicone. Die geur verdwijnt gelukkig na enkele uren. De band zit zeer comfortabel en weegt slechts 60 gram als de iPod nano erin is vastgeklikt. Het geheel ziet eruit als een zeer stijlvol, hedendaags polshorloge. Met je twee vingers kun je het weergavescherm van de iPod nano in de juiste richting draaien. Daarna kun je alle functies zoals gebruikelijk bedienen. Om hem als horloge te gebruiken, ga je naar Instellingen, Algemeen, Beginscherm, Datum en tijd en zet je de schuifschakelaar naast “Tijd bij activering” aan. Vervolgens kun je onder Wijzerplaat een horlogeweergave kiezen. Je hebt keuze uit 15 verschillende wijzerplaten, op voorwaarde dat je je iPod nano via iTunes bijwerkt naar de nieuwste systeemsoftware.

TikTok uitsparing

TikTok uitsparing voor verwijdering iPod nano (© ; licentie: )

De wijzerplaat wordt niet permanent getoond, maar alleen wanneer je de iPod nano activeert via de knop op de zijkant. Tot dan blijft het scherm uiteraard gewoon zwart. Om de tijd te checken klik je gewoon even op het knopje op de zijkant en door nog een keer te klikken maak je het scherm weer zwart. Op deze manier gaat de batterij ongeveer twee weken mee. Maar je kunt natuurlijk ook de gewone functies van je iPod nano blijven gebruiken. Dat beperkt uiteraard de autonomie. Maar het is wel een erg comfortabele manier om de iPod nano te dragen, zeker tijdens het sporten of het joggen en zeker als je de draad van de koptelefoon onder je mouw verbergt. De iPod zit erg stevig vast; hij komt niet los, ook niet als je wat stevigere sporten uitvoert.

1
2
3
4
Vorig artikelCasio compactcamera met snelle sluitertijd
Volgend artikelComponist tovert zijn keuken om tot muzieksynthesizer
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.