Kleurrijk microhifisysteem van Pioneer met iPod/iPhone-dock en USB-poort

0
36
Het nieuwe Pioneer X-CM31-R microhifisysteem is verkrijgbaar in verschillende kleuren en uitgerust met een dock voor iPod en iPhone en een usb-aansluiting voor een iPad of extern geheugen met mp3-muziek.

Het nieuwe Pioneer X-CM31-R microhifisysteem is verkrijgbaar in diepzwart, gewoon zwart, wit, rood of bruin. Het wordt geleverd met twee tweewegs-bassreflexluidsprekers van 15 watt per kanaal met een tweeter van 5cm en een woofer van 9,4cm. Bovenop zit een dock voor een Apple iPhone of iPod.

Op de voorkant is er een usb-poort voor een iPad of een extern usb-geheugen. Je kunt mp3- of wma-bestanden afspelen via de usb-poort, of vanaf een cd-r of cd-r/w. De ingebouwde cd-speler kan natuurlijk ook gewone muziek-cd’s afspelen met hifikwaliteit.

De am/fm-radio biedt veertig voorkeuzestations. Bassen worden dankzij de P-BASS functie versterkt weergegeven. Er zit ook een equalizer in met voorinstellingen voor pop, rock, jazz en ‘flat’, waarbij het geluid met rust wordt gelaten. Je kunt alle functies bedienen met behulp van de meegeleverde infrarode afstandsbediening.

De X CM31-R kost €219 en is verkrijgbaar vanaf augustus.

In september levert Pioneer ook nog de X-EM11, een budgetvriendelijk microsysteem dat slechts €119 kost en uitgerust is met cd-speler, usb en fm-tuner en waarvan de versterker een vermogen heeft van 2 x 10 watt. Pioneer X-CM31-R

In oktober volgen nog twee nieuwe budget-microsystemen van 2 x 10 watt, de X EM21 en de X EM21V. De eerste heeft een cd-speler, een iPhone/iPod-dock, een usb-poort en een fm-tuner en kost €139. De tweede voegt daar nog een dvd-speler aan toe.

Vorig artikelDunne HTC smartphone schiet mooie foto’s met effect
Volgend artikelWebsite vertelt de wereld wat je uitspookt
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.