G Data Mobile Internet Security VPN

Mobiele beveiliging met veilig virtueel privénetwerk

0
Beveiligingsfirma G DATA voegt een vpn-module toe aan zijn Mobile Internet Security app voor Android. Daarmee kun je veilig surfen op openbare netwerken. Later volgt ook een Apple iOS-versie.

Een vpn of virtueel privénetwerk versleutelt al het internetverkeer, hoe je ook verbonden bent met het internet (via wifi, via wwan (telefoonnetwerken zoals 3g en 4g)). De vpn-software creëert een soort privétunnel die niet door derden kan worden afgeluisterd.

Vpn’s zijn uiteraard al bijna zo oud als de straat, maar weinig thuisgebruikers installeren ze, omdat een manuele configuratie (die mogelijk is) toch enige kennis vereist. G Data voegt nu een vpn-module toe aan zijn bestaande Mobile Internet Security app voor Android. Een iOS-versie verschijnt later op het jaar.

Doordat de vpn-functie geïntegreerd is in G Data Mobile Internet Security, hoeven gebruikers geen apart programma te installeren om hun privacy online te beschermen. Het virtuele privénetwerk start zodra de gebruiker begint te surfen, e-mail begint te lezen of zijn app voor internetbankieren opent. Op die manier is het toestel waarop wordt gesurft onzichtbaar voor gegevensdieven.

Gebruikers van de mobiele beveiligingsoplossing van G Data kunnen de vpn-module aanschaffen voor €29,99 per jaar of voor €2,99 per maand. De G Data Internet Security app voor Android kost €18,99.

G Data Internet Security Android

G Data Internet Security Android (© ; licentie: )

Foto van G Data
Website: Visit Website
Categorieën: Producenten, Software
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.