Gaming-laptop te koop bij Aldi Nederland

1
367
 
Verdere uitrusting

De X6816 is uitgerust met een harde schijf van 750 GB. De laptop beschikt over twee USB 3.0- en evenveel USB 2.0-aansluitingen. Verder heeft hij een LAN (RJ45)-aansluiting voor een bekabelde netwerkverbinding en een VGA Out monitorpoort. De HDMI-uitgang hadden we vermeld, maar deze notebook ondersteunt ook nog het Intel Wireless Display (WiDi) om content draadloos op je tv te bekijken. Je tv moet daarmee wel compatibel zijn.

Aldi Medion Erazer X6816 met afstandsbediening

Aldi Medion Erazer X6816 met afstandsbediening (© ; licentie: )

Je kan ook digitaal tv kijken en radio beluisteren dankzij de ingebouwde meegeleverde USB DVB-T tv-tuner. Heel veel tv- en radiozenders kun je daarmee bij ons overigens nog niet ontvangen. Je krijgt er ook een afstandsbediening bij. Voor het geluid zorgen twee luidsprekers en een subwoofer die gecertificeerd zijn voor Dolby Home Theater v4.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoogle lanceert Maps Game op Google+
Volgend artikelIntuïtieve back-upsuite voor thuisgebruikers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. De keuze tussen spiegelend scherm of niet blijft deels persoonlijk – ik prefereer de spiegelende schermen, die meestal scherpere kleuren opleveren. Hoeveel echte gamers dat uiteindelijk doen in het park tussen de struikjes, met ’t zonnetje op hun rug lijkt me beperkt, alle reclames van Belgacom ten spijt.

    Persoonlijk vind ik het spijtiger dat het scherm zo’n beperkte resolutie heeft. 1366 x 768 is relatief beperkt én voor veel spelletjes onbekend. 1024*768 zal in de praktijk vaak de hoogste speelbare resolutie zijn; 1280*1024 kan het scherm niet aan. Dan mag je nog een ongelooflijk snelheidsmonster zijn en onvoorstelbare grafische prestaties kunnen neerzetten; op een gegeven moment is een hogere resolutie op een even groot scherm echt een grotere kwaliteitswinst dan nog meer kracht erachter steken.

    Bovendien is dit ook een nadeel voor wie TV of films wilt kijken op deze laptop: deze resolutie is te laag voor FullHD. Met een scherm dat 1280*1024 of, beter nog, 1600*1280 aankon, zou’t écht een aanrader zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.