Gaming-laptop te koop bij Aldi Nederland

1
367
 
Software

Besturingssysteem is Windows 7 Home Premium 64 Bit. Naast de andere Microsoft producten Office 2010 Starter, Mathematics en Windows Live Essentials, vind je nog een hele reeks software van Cyberlink, Corel en Ashampoo in de doos.

De software op een rij

De software op een rij (© ; licentie: )

En natuurlijk, zoals gewoonlijk bij Medion, krijg je een proefpakket van Kaspersky Internet Security. Na 90 dagen moet je een licentie aanschaffen als je verder gebruik wilt kunnen maken van de software. Als je niet wil betalen voor een antivirusprogramma, kun je Kaspersky natuurlijk altijd verwijderen en vervangen door de gratis Windows Security Essentials van Microsoft die je hier vindt.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoogle lanceert Maps Game op Google+
Volgend artikelIntuïtieve back-upsuite voor thuisgebruikers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. De keuze tussen spiegelend scherm of niet blijft deels persoonlijk – ik prefereer de spiegelende schermen, die meestal scherpere kleuren opleveren. Hoeveel echte gamers dat uiteindelijk doen in het park tussen de struikjes, met ’t zonnetje op hun rug lijkt me beperkt, alle reclames van Belgacom ten spijt.

    Persoonlijk vind ik het spijtiger dat het scherm zo’n beperkte resolutie heeft. 1366 x 768 is relatief beperkt én voor veel spelletjes onbekend. 1024*768 zal in de praktijk vaak de hoogste speelbare resolutie zijn; 1280*1024 kan het scherm niet aan. Dan mag je nog een ongelooflijk snelheidsmonster zijn en onvoorstelbare grafische prestaties kunnen neerzetten; op een gegeven moment is een hogere resolutie op een even groot scherm echt een grotere kwaliteitswinst dan nog meer kracht erachter steken.

    Bovendien is dit ook een nadeel voor wie TV of films wilt kijken op deze laptop: deze resolutie is te laag voor FullHD. Met een scherm dat 1280*1024 of, beter nog, 1600*1280 aankon, zou’t écht een aanrader zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.