Ultradunne laptopserie met optisch station van Acer

0
35
Acer kondigt een reeks Ultrabooks aan die verkrijgbaar zal zijn in een 14-inch en 15-inch uitvoering. De batterij is goed voor een werktijd van acht uur.

De Acer Aspire TimelineUltra M5 ultrabooks maken gebruik van de derde generatie Intel Core-processoren. Grafische kracht wordt geleverd door de Nvidia GeForce GT640M grafische kaart met 1 GB DDR5-geheugen en ondersteuning voor PhysX, dat meer gedetailleerde effecten levert in games. Acers Green Instant-On zorgt ervoor dat de ultrabooks in 1,5 seconde opstarten vanuit de slaapstand, terwijl Acers Instant Connect zorgt voor een snelle toegang (2,5 seconden) tot het netwerk en internet. Ondanks een behuizing die slechts 20 mm dik is, heeft de Aspire M5 ultrabookreeks toch een optisch station. Ook voeren ze een toetsenbord met achtergrondverlichting en heeft het 15,6-inch model bovendien een numeriek toetsenblok.

Acer Aspire M5 14-inch model

Acer Aspire M5 14-inch model (© ; licentie: )


Naast een uitvoering met een hybride harde schijf is ook een configuratie mogelijk met een geïntegreerde solid state drive. Volgens Acer biedt de Aspire M5 Ultrabook-reeks een accuwerktijd van acht uur. Meer specificaties maakte Acer voorlopig niet bekend.

Prijs en beschikbaarheid
De Acer Aspire TimelineUltra M5 ultrabook-serie zal wellicht in juni te koop zijn. Over de adviesprijzen werd niets meegedeeld.

Foto van Acer
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelAldi verkoopt goedkope HP multifunctional met WiFi
Volgend artikelDriemaal is scheepsrecht voor Aldi Medion tablet
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.