Gaming-laptop te koop bij Aldi Nederland

1
367

Verder kan de Medion Erazer laptop overweg met SD-, SDHC-, SDXC-, MMC-, MS- en MS Pro-geheugenkaarten dankzij de geïntegreerde multikaartlezer. Ook is de X6816 uitgerust met een multistandaard dvd-/cd-brander met dvd-ram en Dual Layer-ondersteuning. Het Medion Solid Keyboard heeft een geïntegreerd numeriek toetsenblok. Het MultiTOUCHpad laat bewegingen als scrollen, zoomen of draaien toe voor het bedienen van verschillende functies. In het scherm is een 1,3 megapixel webcam geïntegreerd.

Met FastBoot kan je vrijwel meteen het internet op, je e-mailberichten lezen en de updates in je sociale netwerken checken

Met FastBoot kan je vrijwel meteen het internet op, je e-mailberichten lezen en de updates in je sociale netwerken checken (© ; licentie: )

 
Medion FastBoot

De Erazer gaming-laptop heeft ook Medion FastBoot aan boord waarmee hij binnen ongeveer 15 seconden opstart. Je kunt zo vrijwel meteen het internet op, je e-mailberichten lezen en de updates in je sociale netwerken checken zonder te hoeven wachten op de complete systeemstart van Windows. Om je gegevens te beschermen is er ook een vingerafdruksensor aanwezig. Voor verbindingen heb je naast de bekabelde LAN-aansluiting ook draadloos Wifi b/g/n tot je beschikking. Verder behoort Bluetooth 3.0 tot de uitrusting. De laptop heeft een batterij met 8 cellen.

1
2
3
4
5
6
7
Vorig artikelGoogle lanceert Maps Game op Google+
Volgend artikelIntuïtieve back-upsuite voor thuisgebruikers
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

1 REACTIE

  1. De keuze tussen spiegelend scherm of niet blijft deels persoonlijk – ik prefereer de spiegelende schermen, die meestal scherpere kleuren opleveren. Hoeveel echte gamers dat uiteindelijk doen in het park tussen de struikjes, met ’t zonnetje op hun rug lijkt me beperkt, alle reclames van Belgacom ten spijt.

    Persoonlijk vind ik het spijtiger dat het scherm zo’n beperkte resolutie heeft. 1366 x 768 is relatief beperkt én voor veel spelletjes onbekend. 1024*768 zal in de praktijk vaak de hoogste speelbare resolutie zijn; 1280*1024 kan het scherm niet aan. Dan mag je nog een ongelooflijk snelheidsmonster zijn en onvoorstelbare grafische prestaties kunnen neerzetten; op een gegeven moment is een hogere resolutie op een even groot scherm echt een grotere kwaliteitswinst dan nog meer kracht erachter steken.

    Bovendien is dit ook een nadeel voor wie TV of films wilt kijken op deze laptop: deze resolutie is te laag voor FullHD. Met een scherm dat 1280*1024 of, beter nog, 1600*1280 aankon, zou’t écht een aanrader zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.