Fraai vormgegeven 2.1-luidsprekersysteem van Hercules

0
147
Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem

Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem (© ; licentie: )

 
Klankkwaliteit

De satellieten van het Hercules 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem brengen (vrij) mooie hoge tonen voort, maar zijn niet erg krachtig. De subwoofer zorgt voor de nodige aanvullingen in de laagste regionen en doet dat zeer overtuigend. Wanneer je de basweergave echter op het hoogste niveau zet, worden de hoge tonen als het ware weggeblazen en dat is uiteraard niet de bedoeling! De basreflexpijp stuwt op het hoogste basniveau ook erg veel lucht naar buiten. We beluisterden verschillende muziekstijlen op dit 2.1-luidsprekersysteem en zijn niet echt onder de indruk van de geluidskwaliteit.

 
Verbruik

Het uitgeschakelde luidsprekersysteem verbruikt 0 watt. Geen sluipverbruik dus en dat is erg positief voor het milieu en je portemonnee! Bij gebruik op het luidste volume, maar met een matige basweergave maten we een verbruik tussen 9,6 en 13,2 watt. Het maximale, gemeten verbruik liep op tot 39,4 watt.

 
Beschikbaarheid

Wij vonden het Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem op internet voor 49 euro, inclusief BTW (exclusief verzendkosten). Het systeem is ook verkrijgbaar in een zwarte uitvoering. De zwarte versie vonden we op internet zelfs voor 34,90 euro, inclusief BTW (exclusief verzendkosten). Hercules biedt twee jaar garantie op het systeem.

Conclusie
Het Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem stelt niet teleur als je de prijs in overweging neemt. Verwacht echter geen hifigeluidskwaliteit. De satellieten zijn niet erg krachtig. Het design is wel fraai en het geheel oogt stevig. De witte pianolak geeft het systeem bovendien een duurdere uitstraling. Voor budgetbewuste designliefhebbers is dit systeem dan ook prima geschikt.

(64/100)

Adviesprijs
€ 49
Foto van Hercules
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
1
2
3
Vorig artikelEenvoudig back-uppen ook zonder gebruik van pc
Volgend artikelEerste labelprinter met touch screen van DYMO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.