Fraai vormgegeven 2.1-luidsprekersysteem van Hercules

0
147
Fabrikanten van luidsprekersystemen kunnen zich erg moeilijk onderscheiden van de concurrentie. Hercules doet een poging met een fraai 2.1-luidsprekersysteem dat geschikt is voor pc’s en mp3-spelers. Het Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem heeft een strakke, witte vormgeving. Wij beoordelen in deze test uiteraard niet alleen het design, maar ook de geluidskwaliteit.

Hercules is een bekende fabrikant van onder andere multimedia- en netwerkproducten. Tot het gamma behoren webcams, Powerlines, DJ-controllers en luidsprekersystemen, zoals de hier geteste Hercules XPS 2.1 40 Slim White speakers.

 
In de doos

In de doos vinden we twee magnetisch afgeschermde satellietspeakers en een houten subwoofer. Verder levert Hercules een bedrade afstandsbediening en een meertalige handleiding mee (ook Nederlandstalig). De voeding voor het systeem werd ingebouwd in de subwoofer en is dus netjes weggewerkt.

Hercules XPS 2.1 40 Slim White

Hercules XPS 2.1 40 Slim White (© ; licentie: )

 
Design

Het Hercules XPS 2.1 40 Slim White luidsprekersysteem is, zoals de naam al doet vermoeden, afgewerkt in witte pianolak. De bedrade afstandsbediening is net als de voor- en onderzijde van de satellieten uitgevoerd in grijstinten. De subwoofer is het meest opvallende element van het systeem en is gemaakt van hout. Dankzij de witte pianolak heeft de baskast een duurdere uitstraling. De witte pianolak wordt op de voorzijde gebroken door het grijze vlak waarop de basreflexpijp uitgeeft. Net onder de basreflexopening zien we een knop waarmee je de basweergave kan regelen.

1
2
3
Vorig artikelEenvoudig back-uppen ook zonder gebruik van pc
Volgend artikelEerste labelprinter met touch screen van DYMO

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.