Tot acht uur luisterplezier met draagbaar speakerdock

0
22
Logitech Rechargeable Speaker S715i

Logitech Rechargeable Speaker S715i (© ; licentie: )

Logitech lanceert een speakerdock voor iPods of iPhones met een oplaadbare batterij die volgens de fabrikant goed zou zijn voor acht uur muziekplezier.

Het Logitech Rechargeable Speaker S715i systeem is een draagbaar iPod- en iPhone speakerdock. Het geluid wordt verzorgd door acht op maat gemaakte drivers en het dock heeft verder twee drie-inch neodymium drivers voor een groot middenbereik. De bastonen worden geleverd door vier 2-inch passieve radiatoren. Het speakerdock is zo ontworpen dat het met alle iPhone en iPod Universal Dock Connectors overweg kan, waardoor het gebruik van een tray overbodig is. Er is ook een 3,5 millimeter stereo-aansluiting.
Volgens Logitech is de Nikkelmetaalhydride oplaadbare batterij in staat om to acht uur luisterplezier te leveren. Logitech levert het Rechargeable Speaker S715i dock met een draadloze afstandsbediening die werkt tot op een afstand van tien meter. Je krijgt ook een draagtas bij het het speakerdock.

Prijs en verkrijgbaarheid
De Logitech Rechargeable Speaker S715i is vanaf augustus verkrijgbaar voor de adviesprijs van € 179,99.

Foto van Logitech
Categorieën: Hardware, Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelBewaking en beheer op afstand
Volgend artikelMuis is ook rekenmachine
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.