Eerste labelprinter met touch screen van DYMO

0
63
DYMO kondigt een labelprinter met touch screen aan. Het toestel is bedoeld voor de intensieve gebruiker.

De DYMO Labelprinter 500 TS is uitgerust met een aanraakgevoelig kleurenscherm en is daarmee de eerste kantoorlabelprinter met een touch screen. Met een simpele aanraking van het scherm kan het toestel labels afdrukken. Volgens de fabrikant biedt de Labelprinter met touch screen een twee keer hogere snelheid dan andere toestellen. De Labelprinter 500 TS heeft een automatisch snijfunctie. De tekstinvoer gebeurt met het toetsenbord. Je kan labels variëren met 10 lettertypes, 25 lettergroottes, 32 tekststijlen en honderden geïntegreerde symbolen en clipartafbeeldingen. Afbeeldingen, streepjescodes en logo’s worden afgedrukt met een resolutie van 300 dpi.

DYMO Labelprinter 500 TS

DYMO Labelprinter 500 TS (© ; licentie: )


De Labelprinter 500 TS kan overweg met DYMO D1 labels met breedte van 6, 9, 12, 19 en 24 mm. Vijf gebruikers kunnen verschillende profielen aanmaken met eigen instellingen en gegevens. De Labelprinter 500 TS werkt met Windows XP, Windows Vista, Windows 7 en Mac OS v10.4 of
hoger. De adviesprijs bedraagt € 199 exclusief BTW. Het toestel is vanaf 1 januari 2012 verkrijgbaar. Lees ook onze test van de DYMO LabelManager PnP.

Foto van DYMO
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelFraai vormgegeven 2.1-luidsprekersysteem van Hercules
Volgend artikelAndroid Honeycomb tablet van Archos
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.