Twee compacte hoge volume labelprinters

0
Epson introduceert twee alles-in-één labelprinters voor industriële toepassingen: de LW-Z5010BE heeft een geïntegreerd toetsenbord en scherm, terwijl de LW-Z5000BE bedoeld is voor gebruik met pc’s en smart devices.

De nieuwe LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE van Epson zijn compacte labelprinters bedoeld voor industriële etikettering van onder meer streepjescodes, QR-codes, alfa- en numerieke codering en meer dan 900 symbolen voor veiligheid, elektrische en andere toepassingen.

De LabelWorks LW-Z5010BE is uitgerust met een querty-toetsenbord en kleuren-aanraakscherm. De LW-Z5000BE is bedoeld voor gebruik met pc’s en smart devices.

Beide LabelWorks printers bieden een afdruksnelheden tot 50 mm/s en zijn geschikt voor zowel LK-tapecassettes (voor breedten van 4 mm tot 50 mm) als grote mediarollen (voor breedten van 9 mm tot 50 mm).

Voor beide modellen is er als optie ook een automatische afwikkelaar beschikbaar voor het afwikkelen van de gedrukte rol met etiketten.

Epson LabelWorks LW-Z5010BE (© Epson; licentie: Epson)

De LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE labelprinters zijn beschikbaar vanaf januari 2020. De adviesprijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.