Twee compacte hoge volume labelprinters

0
133
Epson introduceert twee alles-in-één labelprinters voor industriële toepassingen: de LW-Z5010BE heeft een geïntegreerd toetsenbord en scherm, terwijl de LW-Z5000BE bedoeld is voor gebruik met pc’s en smart devices.

De nieuwe LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE van Epson zijn compacte labelprinters bedoeld voor industriële etikettering van onder meer streepjescodes, QR-codes, alfa- en numerieke codering en meer dan 900 symbolen voor veiligheid, elektrische en andere toepassingen.

De LabelWorks LW-Z5010BE is uitgerust met een querty-toetsenbord en kleuren-aanraakscherm. De LW-Z5000BE is bedoeld voor gebruik met pc’s en smart devices.

Beide LabelWorks printers bieden een afdruksnelheden tot 50 mm/s en zijn geschikt voor zowel LK-tapecassettes (voor breedten van 4 mm tot 50 mm) als grote mediarollen (voor breedten van 9 mm tot 50 mm).

Voor beide modellen is er als optie ook een automatische afwikkelaar beschikbaar voor het afwikkelen van de gedrukte rol met etiketten.

Epson LabelWorks LW-Z5010BE (© Epson; licentie: Epson)

De LabelWorks LW-Z5010BE en LW-Z5000BE labelprinters zijn beschikbaar vanaf januari 2020. De adviesprijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Epson
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelHarde schijf bewaakt zichzelf
Volgend artikelSmartphone met krachtig oplaadsysteem
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.