Android Honeycomb tablet van Archos

0
26
ARCHOS kondigt de ARCHOS 70b IT aan, een Android Honeycomb tablet met een 7-inch aanraakscherm en een adviesprijs die net onder de 200 euro blijft.

De ARCHOS 70b Internet Tablet is de opvolger van de ARCHOS 70 IT GEN 8. Die blonk vooral uit als e-reader bleek uit onze test. De nieuwe ARCHOS 70b IT heeft Android 3.2 Honeycomb als besturingssysteem. Ten opzichte van de 70 IT Gen 8 heeft de nieuwe internettablet een verbeterd capacitief aanraakscherm met een hogere resolutie van 1024 x 600 pixels, een 1,2 GHz processor en 512 MB RAM. Uiteraard beschikt de tablet over Google’s suite aan mobiele toepassingen en toegang tot de apps uit de Android Market. Samen met de krachtigere processor, het hoger RAM geheugen zorgt Honeycomb voor sneller en intuïtiever multitasken en navigeren van en naar de home schermen.

ARCHOS 70b IT

ARCHOS 70b IT (© ; licentie: )


De ARCHOS 70b Internet Tablet beschikt over 3D Graphics accelerator, Wi-Fi connectiviteit en heeft een microSD-aansluiting en HDMI- output, zodat je video’s en 3D games ook op je HD-tv kunt spelen.

Prijs en beschikbaarheid
De prijzen van de ARCHOS 70b Internet Tablet starten bij € 199 voor de 8 GB-versie. De tablet zal vanaf half januari 2012 te koop zijn.

Foto van Archos
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEerste labelprinter met touch screen van DYMO
Volgend artikelOpslaan en delen van mediabibliotheek met Sitecom NAS
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.