Fujitsu Windows 8 alles-in-één aanraak-pc voor zakelijk gebruik

0
84
Met de lancering van Microsofts nieuwe besturingssysteem brengt Fujitsu een hele reeks zakelijke Windows 8 toestellen op de markt. In de Esprimo reeks kondigt het een all-in-one multitouch-pc voor Windows 8 aan met een kantelbaar touchscherm dat ook volledig vlak te gebruiken is.

De Fujitsu Esprimo X913-T is een zakelijke desktop-pc met een 23-inch (58,4 cm) multipositie IPS touchscherm met een resolutie van 1920 x 1080 pixels. De all-in-one desktop-pc zal verkrijgbaar zijn met Intel Core i3-3220T of een Core i5-3470T processor en tot 16 GB geheugen. Je kan deze Esprimo uitrusten met een harde schijf tot 750 GB of een ssd van 128 GB.

Fujitsu Esprimo X913-T PC

Fujitsu Esprimo X913-T PC (© ; licentie: )

Het 23 inch HD 10-point touchscherm kan je bovendien in een volledige vlakke positie kantelen om het zo te gebruiken als een tablet, wat handig is in gemeenschappelijke werkomgevingen. De Esprimo heeft vier USB 3.0- en twee USB 2.0-poorten. Het toestel meet 533 x 224 x 450 mm.

Om energie te besparen kan de Esprimo X913-T PC worden uitgerust met een optionele multifunctionele module met onder meer een sensor die het scherm vergrendelt en de pc automatisch overschakelt naar een modus met lager stroomverbruik wanneer de gebruiker het bureau verlaat. Bij terugkeer volstaat het naar het scherm te kijken. De sensor voor gezichtsherkenning ontgrendelt dan het scherm.

Prijs en beschikbaarheid
Fujitsu Esprimo X913-T all-in-one touchpc kan al voorbesteld worden bij resellers. Prijzen werden niet meegedeeld.

Foto van Fujitsu
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelIs Microsofts Surface alternatief voor Apple’s iPad?
Volgend artikelWindows 8 tablets en laptop met draaibaar scherm van Fujitsu
Ludo Schildermans
Ludo Schildermans is schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Jozef Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.