Eenvoudig navigeren dankzij Navigon Flow

0
59

De Navigon 42 Premium meet 120,5 x 75,5 x 16,0 mm en weegt slechts 160 gram. De meegeleverde beugel is uitgevoerd in een combinatie van mat en glanzend zwart. De beugel oogt sterk en laat toe om de GPS stevig tegen de voorruit te bevestigen. De TMC-antenne is geïntegreerd in de autolaadkabel. Van zodra je de autolaadkabel aansluit, kan het toestel verkeersinformatie ontvangen via TMC.

De Navigon 42 Premium beschikt over een 4,3-inch capacitief touchscreen in 16:9 formaat dat bijna de hele voorzijde bestrijkt

De Navigon 42 Premium beschikt over een 4,3-inch capacitief touchscreen in 16:9 formaat dat bijna de hele voorzijde bestrijkt (© ; licentie: )

Technisch
De Navigon 42 Premium maakt gebruik van een SiRF Atlas V processor in combinatie met 128 MB ram-geheugen. Alle gegevens die nodig zijn om het navigatiesysteem te gebruiken, worden opgeslagen op het 4 GB grote interne geheugen. Als je extra navigatiekaarten aanschaft en deze niet meer passen op het interne geheugen, kan je gebruikmaken van een microSD-kaart. Het navigatiesysteem kan kaarten uit beide geheugens gebruiken. Het capacitieve touchscreen heeft een WQVGA resolutie (480 x 272 pixels). Het geheel draait op Microsoft Windows CE. De 1050 mAh lithiumbatterij moet dan weer instaan voor een lange gebruiksduur.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige Alienware gaming-pc met hoogwaardige componenten van Dell
Volgend artikelVrouwelijke gamers hebben meer seks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.