Navigatiesystemen connecteren met smartphone

0
229
TomTom brengt twee slimme navigatiesystemen op de markt die je via Bluetooth kan koppelen aan een smartphone om hun functionaliteit uit te breiden. De VIA 52 en 62 bieden real-time verkeersinformatie en flitserwaarschuwingen.

De nieuwe TomTom VIA 52 en 62 draagbare navigatiesystemen bieden smartphoneconnectiviteit. Ze maken gebruik van de dataverbinding van de smartphone om in real time verkeersinfo, updates voor flitsers en MyDrive-content te leveren.

Beide navigatiesystemen functioneren ook als handsfree-kit via bluetooth. Daardoor kunnen gebruikers telefoongesprekken voeren zonder dat ze hun smartphone uit hun broekzak of tas moeten halen.

De twee navigatiesystemen beschikken over Lifetime Maps en Lifetime Traffic zonder extra bijkomende kosten. Ze bieden ook drie maanden lang flitserwaarschuwingen. Daarna is het wel nodig om een abonnement af te sluiten.

De TomTom VIA toestellen ondersteunen ook TomTom MyDrive waarmee gebruikers een route kunnen plannen, vertraging op de route kunnen checken en de bestemming naar het navigatiesysteem kunnen sturen. Dit gratis platform is beschikbaar via de browser op elke pc met internetaansluiting en met een mobiele app voor smartphone en tablet.

TomTom VIA 52

TomTom VIA 52 (© ; licentie: )

De TomTom VIA 52 is uitgerust met een 5-inch (13 cm) touchscherm en heeft een adviesprijs van €179,95. De TomTom VIA 62 met 6-inch (15 cm) touchscherm heeft een adviesprijs van €199,95 en is verkrijgbaar vanaf juli 2016.

Foto van TomTom
Website: Bezoek Website
Categorieën: Producenten
Naar begin pagina.
Vorig artikelEén toetsenbord voor elk apparaat
Volgend artikelWindows Storage Server nas met thuisfuncties
Jozef Schildermans
Jozef Schildermans is journalist en schrijver. Zijn recentste roman is De reis van de hofarts (samen met Ludo Schildermans) onder de auteursnaam L.J. Schildermans gepubliceerd bij Uitgeverij Houtekiet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.