Eenvoudig navigeren dankzij Navigon Flow

0
59

De weergave op het 4,3-inch scherm is erg duidelijk en je vindt er ook veel nuttige informatie op terug. Via de navigatie-instellingen kan je bovendien in detail aangeven wat het toestel moet weergeven tijdens het rijden. Ben je een beetje onzeker en wil je de route vooraf bekijken? Geen probleem, het toestel toont desgewenst een demo van de gekozen route. Ook de gesproken instructies zijn erg duidelijk, maar de Vlaamse stem komt ietwat ‘schel’ door de luidspreker. Via de systeeminstellingen kan je de standaard qwerty-layout van het toetsenbord aanpassen naar azerty en aangeven in welke taal het toestel zijn werk moet doen.

In no-time was ook het telefoonboek gesynchroniseerd, zodat je vlot kan telefoneren via de Navigon 42 Premium

In no-time was ook het telefoonboek gesynchroniseerd, zodat je vlot kan telefoneren via de Navigon 42 Premium (© ; licentie: )

Hands-free
Dankzij de Bluetooth handsfree kit 2.0 kan je tot twee mobiele telefoons verbinden met de Navigon 42 Premium. We verbonden onze Samsung Galaxy SII met het gps-toestel. In no-time was ook het telefoonboek gesynchroniseerd, zodat je vlot kan telefoneren via de Navigon 42 Premium. Uiteraard moesten we wel eerst toestemming geven aan het gps-toestel om verbinding te maken met de telefoonlijst op onze smartphone. Smsjes lezen lukte ons helaas niet via de Navigon 42 Premium. We kregen het volgende bericht te zien: “Er konden geen SMS worden geladen”. Verder functioneerde de handsfree kit eerder matig. De gesprekskwaliteit was net ‘voldoende’, maar zeker niet goed. Vooral onze correspondent gaf aan ons niet goed te verstaan. Wanneer we dichter bij de microfoon spraken, was het iets beter, maar dat is uiteraard niet de bedoeling van een carkit! De Professional Voice Command 2.0 functie voor bediening van het toestel via spraakcommando’s werkt redelijk goed, maar niet perfect.

1
2
3
4
5
6
Vorig artikelKrachtige Alienware gaming-pc met hoogwaardige componenten van Dell
Volgend artikelVrouwelijke gamers hebben meer seks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.