MeeGo leeft (even) op dankzij Nokia N9

1
102

Gebruikersinterface
De gebruikersinterface van MeeGo 1.2 Harmattan is verfrissend en reageert lekker vlot. Het startscherm biedt drie verschillende home-views, zodat multitasking geen enkel probleem vormt. De Nokia N9 heeft geen fysieke knoppen op de voorzijde van het toestel. De bediening is gebaseerd op veegbewegingen die je op het scherm maakt. Een vloeiende beweging volstaat om een applicatie te sluiten of om van weergave te wisselen. Je kan een nieuwe applicatie starten in de toepassingsweergave of een reeds geopende toepassing opnieuw oproepen vanuit de weergave met geopende toepassingen.

De Nokia N9 beschikt over geen enkele fysieke knop op de voorzijde van het toestel. De bediening is gebaseerd op veegbewegingen.

De Nokia N9 beschikt over geen enkele fysieke knop op de voorzijde van het toestel. De bediening is gebaseerd op veegbewegingen. (© ; licentie: )

De gebeurtenisweergave geeft dan weer een overzicht van Facebook-updates, Tweets, e-mails en andere meldingen in real-time. De browser die op de Nokia N9 geïnstalleerd werd, reageert uiterst snel en biedt ondersteuning voor HTML5. Hoewel het apps-aanbod voor MeeGo minder uitgebreid is dan voor bijvoorbeeld Android-toestellen, zijn er toch heel wat nuttige applicaties te vinden in de Ovi Store.

1
2
3
4
5
6
7
8
Vorig artikelSuperdunne kabels om onzichtbaar weg te werken
Volgend artikelDuo Led-monitoren met IPS- en MVA-technologie uit de Professional-serie van ViewSonic

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Schrijf je reactie!
Vul hier je naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.